Serveis

Serveis

Serveis de Pintur S.A.:

Assessorament

Consell i suport dels nostres tècnics per a qualsevol consulta tant en productes com en sistemes d'aplicació de materials. Aquest servei el donem tant en les nostres instal·lacions com a peu d'obra o a casa del nostre client.

Cursos i presentacions de novetats

Formació continuada per a professionals, decoradors i pintors sobre novetats en pintures, revestiments i demès articles. També realitzem cursos de formació i actualització sobre les tècniques d'aplicació dels diferents productes.

Repartiment de material a domicili

Lliurament sense càrrec de les comandes a l'adreça desitjada pel nostre client, en el dia i hora prèviament acordat

Dinàmica comercial

Oferim contínues i variades promocions que proporcionen uns incentius addicionals a la compra dels nostres productes.

Reparació i lloguer de maquinària i complements

Disposem d'una àmplia gama de maquinaria per a satisfer les necessitats ocasionals d'aplicació dels diferents productes i oferim la possibilitat de llogar bastides i escales segons les seves indicacions. Tanmateix li proposem el nostre servei de reparació de maquinaria, perquè la seva feina mai s'aturi.

Colorimetria i envasat d´esprais

Estem equipats, a totes les nostres delegacions, de múltiples sistemes tintomètrics que garanteixen el subministrament al moment del color triat pel nostre client. També oferim la possibilitat de disposar del producte escollit envasat en esprai.

© 2021 PINTUR S.A. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital